вівторок, 7 листопада 2017 р.

Особисті змагання з техніки туризму


29 жовтня в парку Херсонської фортеці відбулися змагання з особистої техніки пішохідного туризму. Для багатьох учасників змагань – це перший старт. Наймолодші спортсмени вперше пережили хвилюючі миті: очікування старту, радість перемоги та сльози відчаю.
Для багатьох туристів це були ще й показові старти, адже разом з ними змагалися їхні тренери, які проходили більш складні дистанції в групі «Старші» та «Еліта» і показали справжній майстер клас для підростаючих туристів.

В середній віковій групі серед хлопців перемогу святкував Комов Максим (6-Б), серед дівчат Комова Марина (6-Б).
В старшій віковій групі перше місце серед хлопців зайняв Остапенко Ілля (9-Б), друге місце – Ставенко Андрій (8-А).
Також хочу привітати з виконанням третього юнацького розряду: Штик Анастасію (6-Б), Флідерман Ангеліну (6-А), Метьолкіна Максима (7-Б), Івченка Даніїла (5-А), Шуст Віку (5-А), а також першого юнацького : Комову Марину (6-Б) та Комова Максима (6-Б).
31 жовтня учні нашої школи брали участь в міських змаганням зі спортивного орієнтування «Зелений стадіон», але нажаль потрапити до призової трійки нікому не вдалося.

Також варто відзначити що в НВК №51 під час осінніх канікул відбулося оснащення спортивного залу під тренування з техніки пішохідного туризму. Тому навіть у холодну пору року туристи нашої школи не будуть гаяти часу, а будуть продовжувати вивчати основи техніки туризму. Це дуже важливий крок у майбутнє наших юних туристів.

Немає коментарів:

Дописати коментар