пʼятницю, 7 вересня 2018 р.

Олімпійський урок


6 вересня в навчально-виховному комплексі №51 був проведений олімпійський урок у вигляді конференції для 6 класів.
  На захід були запрошені титуловані спортсмени, а саме:
-          Городинський Владислав Андрійович – майстер спорту України з тенісу. Чемпіон України. Учасник міжнародних турнірів на професійному рівні.
-          Бураго Ольга Олексіївна – майстер спорту України з веслування на байдарках і каное. Чемпіонка України. Фіналістка чемпіонатів світу. Чемпіонка Європи з веслування на човнах «Дракон»
Основною метою олімпійського уроку було виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою і спортом.Спочатку учасники заходу за допомогою презентації ознайомилися з історією Олімпійських ігор та їх офіційними символами.
Запрошені гості розповіли про свій вид спорту та свою зіркову кар’єру. В учнів навчально-виховного комплексу до знаменитих спортсменів виникло багато запитань, на які відомі спортсмени із задоволення відповіли. Наприкінці заходу за допомогою вікторини та різних конкурсів були розіграні олімпійські призи від Херсонського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.
Також кожному бажаючому вдалося сфотографуватися та отримати автограф свого улюбленого спортсмена.
Висловлюємо подяку факультету фізичного виховання та спорту, Херсонського державного університету за допомогу в організації проведення Олімпійського уроку.
Під час уроку і учні, і спортсмени, і організатори отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії на цілий день.

Немає коментарів:

Дописати коментар