понеділок, 11 вересня 2017 р.

Олімпійський урок


8 вересня в НВК №51 був проведений олімпійський урок у вигляді конференції для 5 класів. На захід були запрошені титуловані спортсмени, а саме:
-      Шупер Марія Володимирівна – майстер спорту міжнародного класу зі спортивного орієнтування, майстер спорту України зі спортивного туризму, чемпіонка України, чемпіонка Європи та чемпіонка світу в Новій Зеландії.
    Синицька Юлія Андріївна – майстер спорту України з настільного тенісу, чемпіонка України, учасниця міжнародних змагань.
-      Яцейко Максим Олександрович – майстер спорту України з академічної греблі, чемпіон України, учасник міжнародних змагань.
-      Греньов Олег Алікович – майстер спорту України з вільної боротьби, призер чемпіонатів України, учасник міжнародних змагань.

Основною метою олімпійського уроку було виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою і спортом.


Спочатку учасники заходу за допомогою презентації ознайомилися з історією Олімпійських ігор та їх офіційними символами.

Запрошені гості розповіли про свій вид спорту та свою зіркову кар’єру. В учнів навчально-виховного комплексу до знаменитих спортсменів виникло багато запитань, на які відомі спортсмени із задоволення відповіли. Наприкінці заходу за допомогою вікторини та різних конкурсів були розіграні олімпійські призи від Херсонського державного університету. Також кожному бажаючому вдалося сфотографуватися та отримати автограф свого улюбленого спортсмена.



Під час уроку і учні, і спортсмени, і організатори отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії на цілий день.

1 коментар:

  1. Детки конфетки !!!))) надеюсь мы им помогли, подтолкнули немного в сторону спорта !) Роман Леонидович лучший учитель физкультуры !) хорошего учебного года всем !!

    ВідповістиВидалити