суботу, 8 грудня 2018 р.

Спортивна гордість НВК 51

В листопаді цього року Яцкіна Катерина, учениця 9-Б класу, здобула бронзову нагороду в боях (куміте) на абсолютному чемпіонаті Європи, який проходив у Варшаві, та виконала норматив Майстра спорту України.
Розпочала Катерина займатися кіокушин карате з 7 років. Це був самостійний вибір дівчиною «нежіночого виду спорту», який її батьки підтримали. Тренування проходять 3 рази на тиждень, по 2 години. Кумиром спортсменка вважає свого тренера – призера, переможця чемпіонату Європи та учасника світової першості у Токіо – Доценко Ігоря.
Катя брала участь у змаганнях міського, обласного, Всеукраїнського та Європейського рівня. У жовтні 2017 року на чемпіонаті Європі, який проходив у місті Жешув (Польща), вона зайняла 3 місце у боях (куміте) та 3 місце у техніці (ката). Загальна кількість нагород: 10 кубків та 35 медалей, з яких – 8 золотих, 12 – срібних, та 15 бронзових.
Без спорту Катерина вже не може жити, вона завжди прагне до перемоги та до поваги. Вільний час присвячує своєму хобі – малюванню. В майбутньому мріє стати психологом, або тренером з карате.

Немає коментарів:

Дописати коментар