понеділок, 3 грудня 2018 р.

Кубок Херсонської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

З 30 листопада по 2 грудня відбувся Кубок Херсонської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. 
За призові місця самовіддано боролися команди Нижньосірогозького, Нововоронцовського, Голопристанського, Скадовського, Білозерського, Чаплинського, Генічеського районів, м.Херсона, в тому числі команда комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради до якої увійшли:
Бахарєв Станіслав (випусник НВК 51)
Комова Марина (7-Б)
Онищенко Андрій
Комов Максим (7-Б)
Константинова Даніїл (випусник НВК 51)
Климова Анна (7-А)
Перший змагальний день відбувся в Херсонському державному університеті, на дистанції смуга перешкод «Зв’язки». В заліку зв'язок друге місце посіли Бахарєв Станіслав та Комов Максим. В командному заліку за підсумками першого дня ми посіли лише 3 місце.
Другий змагальний день відбувся в ЗОШ №45. Змагалися в особисто-командній смузі перешкод. Перше місце в особистому заліку завоював Бахарєв Станіслав,  друге місце з мінімальним відставанням зайняв Онищенко Андрій, та третє місце серед дівчат зайняла Комова Марина. В командному заліку за підсумками другого дня упевнена перемога. Для перемоги в загальному заліку в третій день потрібна лише перемога.

Третій день відбувся в ЗОШ №57. Вирішальна дистанція – командна смуга перешкод. В непростій боротьбі вдалося здобути перемогу в третій змагальний день, а відповідно і в загальному заліку кубка. Вітаю наших переможців !!! Та бажаю не зупинятися на досягнутому. Окремо хочеться відмітити організаторів та суддів, які протягом трьох днів радували високим рівнем організації та цікавими дистанціями.

Детальний фото-звіт тут


Немає коментарів:

Дописати коментар